Kedves Látogatónk! Az oldal cookie-kat használ a magasabb felhasználói élmény érdekében. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. (Részletek az Adatvédelmi Szabályzatunkban.) Rendben
Termékek Menü

Rólunk

Két kisfiú édesanyjaként már átéltem ezt a gyönyörű kilenc hónapot két alkalommal, így magam is szembesültem a problémával, hogy milyen nehéz változatosan, válogatott ruhadarabokkal öltöztetni imádott nagy pocakomat. Vagy nem találtam meg a megfelelő ruhadarabot a szűkös kínálat miatt, vagy minden ruhatípusra külön kellett vadásznom, amire terhesen, munka mellett nem igazán volt energiám, vagy aranyárban voltak csak elérhetőek a minőségi darabok.

A Csinimami Webáruház ezekre a problémákra szeretne megoldást kínálni azoknak a várandós Anyukáknak, akiknek ismerős ez az állapot, akik babával a pocakjukban is szeretnének változatosan és igényesen öltözködni, a szükséges ruhadarabokat és kiegészítőket egy helyről beszerezni, és lehetőség szerint szülés után is hordani azokat.

Termékeink egy része 2 in 1 darab, vagyis terhesruhaként, és később szoptatós ruhaként vagy normál ruhaként is hordhatóak, így máris megtérül az ezekbe a darabokba fektetett összeg.

A terhesség egy olyan állapota a női testnek, aminél szebbet nem nagyon produkál a természet. A nagy terhespocak mindenkinek jól áll, függetlenül attól, hogy magas vagy alacsony, sovány vagy teltebb, jó alakja van, vagy kevésbé. Úgyhogy szeretgessük, öltöztessük, megéri, már csak magunk miatt is! ;-)

Nézz körül Webáruházunkban, és találd meg a Neked legmegfelelőbb darabokat igényes, kényelmes, kellemes anyagú és elérhető árú termékkínálatunkból!

Észrevételeidet pedig szívesen fogadjuk, akár termék véleményezés formájában, akár e-mailben, és előre is köszönjük szépen!

Kellemes vásárlást kívánunk!

Lévai Orsolya