Kedves Látogatónk! Az oldal cookie-kat használ a magasabb felhasználói élmény érdekében. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. (Részletek az Adatvédelmi Szabályzatunkban.) Rendben
Termékek Menü

Legyél a partnerünk!

Vannak kismama ismerőseid?

Tudsz róla, hogy ők is küzdenek a "nem találok sehol jó kismamaruhákat" problémával?

Szeretnél előnyben részesülni azáltal, hogy ajánlod valakinek oldalunkat?

Egy szóval, ha ismersz olyan kismamákat vagy szoptató anyukákat, akik szívesen vásárolnának Csinimaminál, csatlakozz partner programunkhoz, és részesülj a továbbiakban az általad hozott vásárló vásárlásainak összegéből 15% jutalékkal! Saját fiókodban folyamatosan követheted, hányszor és milyen összegben vásároltak a hozott vásárlóid nálunk, az ajánlásod hatására.

A programhoz csatlakozás menete: regisztrálj oldalunkon (regisztráció nélkül sajnos nem tudsz részt venni a programban). Belépés után a Fiókodban válaszd ki az Affiliate menüpontot. Ezen belül találsz a Partner eszközöknél egy Beillesztendő kódot. Ezt másold ki, és küldd el kismama ismerőseidnek e-mailben! Kismama barátnőd akkor válik "Hozott vásárlóvá", ha erre a linkre klikkelve lép be az áruházba, és ő is regisztrálja magát. Ezután látni fogod, hányszor vásárolt, és egy-egy lezárt és kifizetett megrendelés után jóváíródik oldaladon a vásárlása után járó 15%-os jutalék.

Ezt a jutalékos kedvezményt kupon formájában tudod majd felhasználni az áruházban, mely kupont a rendszer akkor generálja Neked, amint ezt Te a "Mehet" gomb megnyomásával elindítod. Mivel a kuponkódod egy automatikus e-mailben továbbítódik Feléd, érdemes csak akkor kérni, amikor készülsz vásárolni is nálunk, nehogy eltűnjön az e-mail, amiben benne van. Ez a kuponkód sajnos nem tárolódik a Fiókodban, csak a felhasználható jutalék összege. 

A 15%-os kupon biztosításának feltétele egy teljesített megrendelés az általad hozott vásárló által. Az általad ajánlott vásárló(k) minden vásárlása után kapni fogod a jutalékot.

Tetszik ajánlatunk? Akkor vágj bele minél hamarabb, hogy a továbbiakban kedvezményesen vásárolhass nálunk!  laugh