Kedves Látogatónk! Az oldal cookie-kat használ a magasabb felhasználói élmény érdekében. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. (Részletek az Adatvédelmi Szabályzatunkban.) Rendben
Termékek Menü
0
+36305258024

Kismama nadrág: farmer, leggings, alkalmi, sportos

 

A babavárás mindenki számára örömhír, együtt örül az egész család, az újdonsült apuka és anyuka, de minden olyan ismerős, rokon, munkatárs is, akikhez a nagyszerű hír eljut. Azonban ebben az időszakban a család élete – főleg a kismamáé – nagymértékben megváltozik, mondhatni feje tetejére áll.  Felszaladnak a kilók, gömbölyödni kezd a pocak és a ruhatárban egyre kevesebb az olyan ruhadarab, amit még viselni tud a várandós anyuka. Ilyenkor olyan kismama ruházat beszerzésére van szükség, amelyekben az anyuka jól érzi magát, és biztonságban tudja pocakját.

Nagyon fontos, hogy a babavárás idején a kismamák megfelelő alsóruházatot, azaz nadrágot, szoknyát viseljenek, annak érdekében, hogy a kellemetlen érzéssel eltöltött napokat elkerüljék. Mindenki számára bosszantó, ha túl szoros a nadrág, vagy túlságosan szűk, ezért a nap folyamán folyton ezen bosszankodunk.  Webáruházunk számos lehetőséget kínál a kismama ruházat igényes összeválogatására.  A kismamák többféle szabású farmernadrág közül választhatják ki a nekik megfelelőt, azonban ha alkalmi nadrágra van szükségük, nálunk azt is megtalálják.

Mindezek mellett a kényelmesebb napokra több színben kínálunk leggings nadrágokat, akár egy rövidebb vagy hosszabb sétára, kirándulásra, esetleg egy otthon eltöltött délután alkalmával is viselheti azt a kismama. Azonban a nálunk megvásárolható különböző nadrágtípusokban van valami közös: különleges odafigyeléssel kialakított pocak-kötő részük a legoptimálisabb módon illeszkedik, így stabilan tartja a hasat. Ennek köszönhetően bármilyen tevékenységet végez a viselésük során a kismama, mindig magabiztosan teheti azt. Kismama ruházatunk kínálatában különösen figyelünk arra, hogy ruhadarabjaink kiváló minőségűek legyenek, a teljes mértékű kényelem érzete érdekében. Nálunk a leendő anyukák kedvükre válogathatják össze, és alakíthatják ki a várandósság és a szoptatási időszak alatt viselni kívánt kismama ruházatukat, kényelmes és igényes ruháinkban igazán csinos anyukáknak érezhetik magukat ez idő alatt is.

Kismama nadrágok a várandósság idejére

Életünk során testünk folyamatosan változik, néha leadunk néhány kilót, akár szándékosan vagy szándékunkon kívül, néha pedig felszedünk párat. Azonban egy nő életében általában a várandósság időszaka az, amikor teste a legnagyobb változáson megy keresztül. Ebben az időszakban kifejezetten fontos, hogy speciális, várandós anyukáknak tervezett ruhadarabokat szerezzünk be, ugyanis ezek a termékek kifejezetten az egyre növekvő pocak megfelelő tartásáért felelősek.  Ezen a téren a kismama nadrág teszi a legnagyobb szolgálatot, ugyanis ha egy jól kidolgozott, megfelelő szabású darabról beszélünk, akkor a pocak-kötő része kifejezetten arra szolgál, hogy tartsa a hasat és védje azt, főként a hidegtől. Webáruházunkban a kismama nadrág kínálat nagyon változatos. Három fajta nadrágból választhatsz, annak függvényében, hogy milyen alkalmakra szeretnéd viselni őket, vagy, hogy egyáltalán milyen az ízlésed. 

A kismama nadrágok közül talán a leggingseink a legkényelmesebbek. Ezek a nagyon népszerű ruhadarabok ugyanis puha pamutanyagból készülnek, ezért nagyon kellemes viselni őket.  Az otthon töltött pihenésre, vagy bármilyen szabadidős tevékenységre kiváló viseletnek számítanak. Különböző színekben vannak a webáruházunkban, hogy a ruhatáradhoz leginkább passzolót vásárolhasd meg.  A valamivel komolyabb kismama nadrág típus a farmer.  Háromféle szabású farmert találhatsz a virtuális polcainkon, annak függvényében, hogy éppen milyen cipőhöz, blúzhoz aka rod felvenni, továbbá hogy melyik illik leginkább az öltözködési stílusodhoz. Klasszikus szabású, egyenes szárú és skinny típusú kismama farmerjeink egyaránt rendelkeznek elasztikus pocaktartó résszel, ami sokkal nagyobb kényelmet biztosít a gömbölyödő pocakodnak, mintha csak egy normál farmert vennél nagyobb méretben. Kismama nadrág kínálatunk harmadik típusa a különleges alkalmakra, vagy ha még dolgozol a terhesség második részében, akkor az irodában is viselhető alkalmi nadrág. Szintén rendelkezik elasztikus pocak-tartó résszel, a biztonságérzetedért. A választék tehát nagyon széles, csak az ízlésed szab határt a kismama nadrág viseletednek.