Kedves Látogatónk! Az oldal cookie-kat használ a magasabb felhasználói élmény érdekében. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. (Részletek az Adatvédelmi Szabályzatunkban.) Rendben
Termékek Menü

Kismama és szoptatós melltartók egyben

Kismama és szoptatós melltartóink vásárlóink egyik legnagyobb kedvence, hiszen végig hordhatod a terhesség és a szoptatás ideje alatt is. A hangsúly a kényelmen, a megfelelő tartáson és a megfizethetőségen van. Kismama és szoptatós melltartóink pántját úgy alakították ki, hogy könnyedén lecsatolhasd, így nagyon egyszerűen tudsz szoptatni. Klasszikus forma, vagy egy szexisebb darab? Melyiket választod?
Kismama és szoptatós melltartóink az egész terhesség ideje alatt kényelmes viseletet nyújtanak. A legtöbb kismama melltartónk hátul kapcsos, mely toldó segítségével tovább bővíthető, ha szükséges. Ezek között a melltartók között találsz olyat, ami B-től F kosárig tágul, ezért nem kell havonta cserélgetned. Ahogy nagymamáink mondták, legyen legalább három melltartód: egy ami rajtad van, egy a mosásban, egy pedig a szárítón. 
Rendezés:
Nézet: