Kedves Látogatónk! Az oldal cookie-kat használ a magasabb felhasználói élmény érdekében. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. (Részletek az Adatvédelmi Szabályzatunkban.) Rendben
Termékek Menü

Kismama melltartók

Kismama melltartók a terhesség és a szoptatás teljes idejére! A nőiesebb vagy a sportosabb darabok állnak hozzád közelebb? Mindegyiket megtalálod nálunk. A könnyebb keresés érdekében kategóriákba szedtük kismama melltartóinkat, neked már csak ki kell választanod milyen stílust szeretnél. Egy biztos: Emma-Jane melltartóink nagyon kényelmesek, magas minőségűek és tartósak.

Rendezés:
Nézet:

Jön a pici? Gratulálunk! Talán pont a melled jelezte először a változást? Miért ne szentelnél akkor neki különös figyelmet? Tudtad, hogy a terhesség alatt a melleid gyorsabban fognak nőni, mint a pocakod? Egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek, így különleges odafigyelésre van szükség, hiszen csak kötőszövet tartja, nem izomzat.

Mikor vásárolj kismama melltartót?

Erre nincs szabály, érezni fogod, amikor már meglévő melltartóid nem kényelmesek. Bár ritka, de van aki a terhesség alatt is kényelmesnek találja hagyományos melltartóit. Az utolsó trimeszterben akkor is érdemes lecserélni ezeket, mert a merevítős melltartók elzárhatják a tejcsatornákat.Az EmmaJane alul megtámasztott melltartói titániumból készülnek, így jól alkalmazkodnak tested változásaihoz. 

Szoptatós melltartót az utolsó trimeszterben érdemes vásárolnod.

Milyen melltartóra lesz szükséged?

Azok a melltartók a legjobbak, amibe van még hely a növekedő mellednek. Az Emma-Jane kismama melltartókon hátul 4 kapoccsal állítható rész van, mely méret akár toldó segítségével tovább növelhető. A legfontosabb, hogy jól érezd magad ezekben a darabokban. Az alábbi táblázat segít abban, hogy milyen méretű melltartót válassz magadnak.