Kedves Látogatónk! Az oldal cookie-kat használ a magasabb felhasználói élmény érdekében. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. (Részletek az Adatvédelmi Szabályzatunkban.) Rendben
Termékek Menü

Kismama fehérneműk

Kismama lettél? Egy csodálatos időszak veszi kezdetét. Kismama fehérneműinkkel szeretnénk hozzájárulni, hogy ez az időszak még szebb legyen. Termékeinkre a kényelem és a tartósság jellemző, világszerte elégedettek vele a kismamák és anyukák. Forgalmazott fehérnemű márkánk az Emma-Jane, mely rengeteg kismama kedvence. Próbáld ki varrásmentes, remek tartást biztosító kismama és szoptatós melltartóinkat, meglátod többé nem is akarsz mást hordani. Ebben a kategóriában találod pocakra simuló bugyijainkat, harisnyáinkat, legginseinket, hálóingeinket is. Ha pedig nehéz már a pocakod nézd meg pocaktartóinkat. Szülés után pedig pocakleszorítóink segítségével könnyen visszaszerezheted eredeti alakod.  
Rendezés:
Nézet:

Kezd az öltözködést a fehérneműnél! Lehet, hogy kevesebbszer engedheted meg magadnak, hogy jó minőségű és kényelmes fehérneműt vegyél, de a terhesség ideje mindenképpen legyen ez az időszak! Melltartóink között találsz kismama és szoptatós melltartókat is, bugyijaink pocakra simulnak, hálóingeink kényelmes viseletet nyújtanak. Ebben a kategóriában találod legginseinket, harisnyáinkat is, illetve pocakleszorítók, szülés utáni leszorítók is itt vannak. 

Az Emma-Jane angol márka termékei egytől-egyig magas minőségűek, tartósak és rendkívül kényelmesek, mindemellett megfizethető áron elérhetőek. A termékek között számos sikerdíjas is van, melyek világszerte nagy népszerűségnek örvendenek a kismamák és anyukák körében.