Kedves Látogatónk! Az oldal cookie-kat használ a magasabb felhasználói élmény érdekében. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. (Részletek az Adatvédelmi Szabályzatunkban.) Rendben
Termékek Menü

Harisnyák, leggingsek

Harisnyáink kismamákra szabottak, jól nyúló derékrésszel, pocakra simulva nyújtanak kényelmes viseletet. Hordhatod alkalmi viselethez, illetve a mindennapokra is. Vékony és vastag típust is találsz a kategóriában.
Minden nő szereti különlegesnek érezni magát, ez a várandósság idejére talán még jobban igaz. Kismamaként is tudsz csinosan öltözködni. A harisnyáról sem kell lemondanod, mert ezek a harisnyák kifejezetten neked lettek lettek tervezve, követik alakod változásaid. 
Az elmúlt években egyre nagyobb szerephez jutott a leggings a hölgyek ruhatárában. Kismamaként is hordhatod, ezek a legginsek nagy pocakkal is kényelmesek és jól tartanak. 

Te is szereted a leggingseket? Sokféleképpen lehet hordani, télen akár nadrág alá, szoknyához, de egy tunikával is nagyon csinos. Otthon is kényelmes. Bátran hordhatod sportoláshoz is.

Van szülés után hordható leggingsünk, mely eltakarja, leszorítja a pocakod.

Rendezés:
Nézet: