Kedves Látogatónk! Az oldal cookie-kat használ a magasabb felhasználói élmény érdekében. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. (Részletek az Adatvédelmi Szabályzatunkban.) Rendben
Termékek Menü

Áru visszaküldés, csere

ÁRU VISSZAKÜLDÉS, CSERE

A ruhák átvételének napjától számított 14 napon belül lehetőséged van visszaküldeni a számodra nem megfelelő terméket (ld. ÁSZF: 12. Elállás).

Amennyiben szeretnél élni a fenti lehetőséggel, kérjük, MINDENKÉPPEN küldj erről egy nyilatkozatot az csinimamiwebshop@gmail.com e-mailcímre! Ennek hiányában a csomagod elkallódhat, a pénz visszautalás vagy csere elmaradhat! Kérjük, ebben indokold meg a visszaküldés okát, és jelezd azt is, hogy cserélni szeretnéd a terméket, pénz visszautalást szeretnél kérni (ez esetben a számlaszámot is kérjük feltüntetni), vagy kupon formájában kéred az összeget, amit majd a következő vásárlásodnál tudsz felhasználni webáruházunkban. Az e-mail alapján dokumentáljuk és intézzük a cseréket és pénz visszautalásokat, ezért kérjük, semmiképpen ne hagyd ki az e-mail küldést!

Természetesen postán is feladhatod a nyilatkozatot, csak úgy lassúbb lesz a folyamat. A nyilatkozat elküldésére két hét áll rendelkezésedre. Ennek beérkeztéről visszaigazoló e-mailt küldünk.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mailen keresztül történő értesítés esetén az e-mail küldésének idejét vesszük figyelembe a határidő számításnál. Javasoljuk, hogy visszaküldési szándékodról szóló leveledet ajánlott küldeményként add postára, ha ezt a visszajelzési módot választod.

A terméket, amire nem tartasz igényt, kérjük, hogy sértetlen állapotban, eredeti címkével együtt, eredeti csomagolásban (celofán, kartonlap) az általunk küldött visszaigazoló e-mail után küldd vissza címünkre - Babyzone Hungary Kft., 1133 Budapest, Kárpát u. 11. - a nyilatkozat elküldésétől számított 14 napon belül! A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos időtartam letelte előtt elküldöd (postára adod vagy futárnak átadod) a visszaküldeni kívánt terméket. Ennek költsége Téged terhel. 

Amennyiben cserélni szeretnéd a terméket, ami valamilyen okból nem volt megfelelő, természetesen erre is lehetőséged van. A fent leírtak alapján, kérjük, jelezd nekünk csere igényedet, pontosítva mit szeretnél visszaküldeni, és mit kérsz helyette (egy link formájában, méret megjelöléssel), amit mi visszaigazolunk Feléd. Ezután, kérjük, küldd vissza a terméket szintén a fent leírtak szerint. Kézhezvétel után azonnal postázzuk Neked a kért csere terméke(ke)t. Egy rendelésen belüli másodszori csere kiküldéséért már teljes futár költséget számolunk fel, ám a vásárló választhat az eredeti rendelésben megadott futárszolgáltató helyett másikat is.

Ezúton jelezzük, hogy alsóruházatot (alsónemű, harisnya) nem áll módunkban visszavenni, illetve cserélni. Melltartó cseréjére viszont lehetőséget biztosítunk. Valamint fürdőruhát abban az esetben tudunk cserélni, ha a higiéniai szalag nem került eltávolításra. Utánvéttel vagy portósan visszaküldött csomagokat szintén nem áll módunkban átvenni, a termék árát, amennyiben ezt kéred, kizárólag banki átutalással térítjük vissza, a visszaküldött ruha állapotának ellenőrzése után.